Rock News

Dee Snider își dă cu părerea despre Dave Grohl

Muzicianul aduce în discuție și unul dintre discurile care îi plac cel mai mult din repertoriul lui Grohl, „Probot” (2004).

Dee Snider este unul dintre numele mari ale scenei metal, ceea ce înseamnă că opinia lui nu e chiar de dat la o parte – mai ales când se întâmplă să vorbească despre colegii de breaslă. „Victima” sa, cel mai recent, a fost solistul Dave Grohl, relatează cei de la Ultimate Guitar: într-un interviu acordat pentru The Jasta Show, Snider și-a dat cu părerea despre fondatorul Foo Fighters.

Dave Grohl. Îl admir și îl respect atât de mult,” a declarat Dee, „un adevărat fan al metalului. Albumul ăla, Probot – ăla e atât de tare. În cazul în care oamenii nu știu despre Probot, Dave este un fan hardcore metal. I-a adunat pe toți soliștii ăștia mișto și a creat albumul ăla, a scris piese cu ei, le-a produs, le-a înregistrat…”.

Deja e clar că Snider nu ezită să îl pronunțe pe Grohl „un adevărat fan al metalului”. „A băgat niște elemente foarte agresive în piesele pop, este agresiune adevărată și putere adevărată […]. Îi face pe oameni să accepte asta. Îl admir,” a continuat Dee.

Foto: Instagram, Dee Snider