Rock News

Guns N ’Roses lansează înregistrări Pro-Shot ale reuniunii cu bateristul Steven Adler

Guns N ’Roses a lansat un alt episod din seria video "Not in This Lifetime Selects", care prezinta diferite spectacole din turneul de reuniune al trupei.

Filmările au fost surprinse în timpul turneului trupei în America Latină, la sfârșitul anului 2016 și includ o interpretare a piesei „My Michelle”, alături de bateristul original al GN’R Steven Adler.

În ciuda faptului că a fost foarte vocal în ceea ce privește dorința de a fi implicat în reuniunea Guns N ’Roses, Adler a fost invitat să cânte doar câteva melodii la câteva de spectacole.

În 2017, vocalistul / basistul Enuff Z’Nuff Chip Z’Nuff - care a lucrat și cu Adler în trupa Adler’s Appetite - a spus că Adler suferă de dureri de spate, ceea ce înseamnă că „managementul a avut o scuză pentru a-l da afară”.

În iunie 2019, Adler a fost dus de urgență la spital după ce s-a înjunghiat accidental.

Adler, care apare pe albumul Guns N 'Roses "Appetite for Destruction" și "Lies", a fost înlocuit pentru prima dată în trupă de Matt Sorum (fost Cult) în 1990. Pentru cel mai recent turneu, Adler a fost înlocuit de Frank Ferrer, care apare pe albumul GN'R din 2008, "Chinese Democracy".

Foto: Getty Images/ Guliver.