Rock News

Ministry ne surprind cu „Good Trouble”, încă un cântec extras de pe noul album

Aceasta este deja a doua piesă de pe discul „Moral Hygiene” ce ajunge în playlisturile fanilor, discul complet urmând să apară în octombrie.

Cel de-al cincisprezecelea album semnat Ministry este pe drumul către o lansare în luna octombrie, însă e clar că formația a simțit nevoia să ofere publicului oportunitatea de a se bucura de o mostră a materialului în avans. Conform publicației online Metal Hammer, americanii au revenit cu o piesă fresh extrasă de pe disc – „Good Trouble” poate fi ascultată mai jos.

Aceasta nu este prima melodie de pe disc ce ajunge la urechile fanilor – „Alert Level” poartă emblema asta încă din luna aprilie și, după cum te-am obișnuit, se regăsește la finalul articolului.

Cel mai recent album semnat Ministry, „AmeriKKKant”, a apărut pe piață în 2018, după o perioadă de cinci ani de la lansarea discului precedent. Materialul a urcat până pe poziția a șaptea în clasamentul Billboard Independent Albums.

Noul album, „Moral Hygiene”, va apărea pe piață la data de 1 octombrie, iar lista de melodii a discului poate fi consultată mai jos:

  1. Alert Level
  2. Good Trouble
  3. Sabotage Is Sex
  4. Disinformation
  5. Search and Destroy
  6. Believe Me
  7. Broken System
  8. We Shall Resist
  9. Death Toll
  10. TV Song #6 (Right Around The Corner Mix)

Foto: Facebook, Ministry, Liz Ramanand, Loudwire