Rock News

Def Leppard vor reveni cu un album în viitorul apropiat

După spusele toboșarului Rick Allen, formația creaază mereu câte ceva, așa că ne putem aștepta la un nou disc în curând.

Toboșarul Def Leppard, Rick Allen, susține că unul dintre aspectele cu care formația lui se poate mândri este perseverența de a crea material nou mereu. Evident, nu se putea ca declarația asta să nu fie susținută de dovezi clare. Trupa va reveni cu un disc nou în curând, a declarat muzicianul într-un interviu acordat pentru The Metal Voice și preluat de Classic Rock.

„Există mereu muzică în curs de creație,” spune artistul. „Și sunt entuziasmat să anunț că în viitorul apropiat vom avea posibilitatea de a prezenta asta,” continuă el fără a uita să își declare și iubirea pentru tehnologie.

„Cred că unul dintre lucrurile mișto legate de tehnologie în zilele noastre este faptul că ne putem afla oriunde pe planetă și avem posibilittaea de a schimba idei sau a crea piese noi,” completează Allen.

Cel mai recent album semnat Def Leppard, ce a adoptat direct numele formației, a apărut în 2015. Discul a ocupat prima pozțiție în trei clasamente întocmite de BillboardTop Hard Rock Albums, Top Rock Albums și Independent Albums.

Foto: Instagram, Def Leppard, @rosshalfin