Rock News

Debbie Harry (Blondie) a oferit o actualizare cu privire la următorul album de studio al trupei

Trupa a lansat cel de-al 11-lea album, „Pollinator”, în 2017, unul pe care avea contribuții de la Sia, Charli XCX, Dev Hynes, Johnny Marr (fostul chitarist The Smiths) și Nick Valensi de la The Strokes.

Vorbind cu NME despre viitorul film "Blondie: Vivir En La Habana" și EP-ul care il va însoți, solista Debbie Harry a confirmat că grupul pregătește și următorul album, pe care se vor reuni cu producătorul John Congleton.

Debbie Harry dezvaluise anterior ca LP-ul va contine o noua colaborare cu chitaristul The Smiths, insa este de asteptat ca de data aceasta melodiile sa fie mai mult axate pe stilul traditional al grupului.

„Vorbim pentru a stabili o perioadă de timp pentru a face câteva piese și a repeta”, a spus Harry pentru NME. „Planificăm deja la 10-12 cântece, dar este prea devreme să vorbim despre asta.”

Blondie este o trupă de rock americană fondată de solista Debbie Harry și chitaristul Chris Stein. Trupa a fost una dintre pionierii punk-ului american și apoi de pe scena new wave de la mijlocul anilor '70 din New York.

Foto: Getty Images/ Guliver.