Rock News

St. Vincent lansează un cover al piesei „Sad But True” (Metallica)

Interpretarea solistei va fi inclusă pe un nou proiect muzical al formației Metallica, „The Metallica Blacklist”.

După ce că Metallica abia au lansat o versiune inedită a melodiei „Sad But True”, acum ne putem bucura și de un cover al piesei din partea solistei/chitaristei St. Vincent. Proiectul ăsta, realtează cei de la Metal Hammer, este pus la cale tot de titanii americani. Singleul reinterpretat de Annie Clark este inclus pe discul „The Metallica Blacklist”, ce include încercările a numeroși artiști de a reimagina materialul semnat Metallica.

La „The Metallica Blacklist” au contribuit nu mai puțin de cincizeci și trei de artiști, care au făcut tot posibilul să reimagineze melodiile incluse pe albumul ce poartă numele formației, apărut în 1992. La versiunile noi ale celor douăsprezece piese au lucrat Biffy Clyro, Ghost, Idles, Alessia Cara, Jason Isbell, Royal Blood, Weezer și mulți alți artiști din diverse zone muzicale.

Discul complet „The Metallica Blacklist” va apărea pe piață la data de 10 septembrie. Profiturile ce vor rezulta din vânzarea acestuia vor fi donate către peste cincizeci de organizații caritabile, însă o parte din bani va ajunge și la fundația celor de la Metallica, All Within My Hands.

Foto: Instagram, St. Vincent