Rock News

Limp Bizkit a înregistrat părțile instrumentale pentru 35 de melodii de pe viitorul album "Stampede Of The Disco Elephants"

Cel de-al șaselea album al trupei este în lucru de un deceniu.

Wes Borland, de la Limp Bizkit, spune că formația a înregistrat instrumentalele pentru 35 de melodii, în timp ce continuă să lucreze la mult așteptatul lor album, „Stampede Of The Disco Elephants”.

Trupa a anunțat titlul albumului în 2012, iar în 2014 a împărtășit single-ul "Endless Slaughter", presupus preluat de pe disc.

Chiar daca ultimul album de pana acum al trupei este din 2011 („Gold Cobra”), trupa nu are planuri concrete pentru noua lansare, iar Borland spune că fac progrese.

„Probabil, în ultimii 10 ani, am fost în studio pentru a încerca să finalizăm discul, vreau să spun, de șapte ori, la diferite studiouri”, a spus el la "Drinks With Johnny", podcastul lui Johnny Christ de la Avenged Sevenfold.

Adăugând că multe dintre întârzierile s-au datorat nemulțumirii solistului Fred Durst față de vocea sa, el a continuat: „Probabil avem 35 de melodii înregistrate instrumental, iar el le-a făcut voci și apoi le-a sters”.

Întrebat când s-ar putea aștepta fanii să audă rezultatul, Borland a spus: „Nu mă ocup de vocea lui Fred". [...] "Este atât de talentat și îl iubesc atât de mult, ca pe un frate, dar dacă nu este gata să o facă, nu este gata să o facă”.

Foto: Getty Images/ Guliver.