Rock News

Bon Jovi, în concert pe ecranele de cinema

Trupa Bon Jovi, inclusă în Rock & Roll Hall of Fame ajunge pe marile ecrane din Romania cu un spectacol nou și exclusiv. Concertul a avut loc în New Jersey, în anul 2020, într-un drive-in cinema și va fi difuzat în cinematografele din întreaga lume. În România va putea fi vizionat în majoritatea cinematografelor de mall din țară.

De-a lungul unei cariere legendare, care se întinde pe mai mult de trei
decenii, din 1983 când trupa a luat naștere, Bon Jovi și-a câștigat locul printre numele rockului international, și a fost introdusă în Rock & Roll Hall of Fame, precum și în Songwriters Hall of Fame.

Cu peste 130 de milioane de albume vândute în întreaga lume, un catalog extins de hituri, mii de concerte susținute în peste 50 de țări pentru mai mult de 35 de milioane de fani și încasări din bilete de peste 1 miliard de dolari în întreaga lume doar în ultimul deceniu, Bon Jovi propune prin acest concert o recapitulare a celor mai populare melodii. Nu vor lipsi Livin’ On A Prayer, Bed Of Roses sau It’s My Life.

Concertul va fi difuzat pe data de 18 iunie în rețeaua cinematografelor
Cinema City, Cineplexx, Happy Cinema, Cinema One și la Movieplex București; pe 23 iunie la Cinemax București și pe 25 iunie la cinematograful Ateneu din Iași.

Biletele s-au pus în vânzare online și la casele de bilete ale cinematografelor.

Distribuitorul concertului este Pannonia Romania, prin Digital Emotions.