Rock News

David Coverdale speră să-și lanseze turneul de adio în 2022

David Coverdale, care a împlinit 69 de ani în septembrie anul trecut, a confirmat că planifică să se retragă din turnee după următorul set de concerte ale trupei în întreaga lume.

Coverdale a discutat despre planurile sale de a nu mai cânta cu Whitesnake pe scena, în timpul discursului de acceptare a premiului „Rocks Honours”, ca parte a ceremoniei de premiere The Rocks 2021 de vineri (11 iunie).

Vorbind cu Planet Rock Radio despre cariera sa de mai mult de cinci decenii si care a inclus o perioadă alaturi de Deep Purple: „Am fost foarte pasionat de ceea ce fac. Încerc să nu dezamăgesc publicul. Avem o bază de fani hardcore cu adevărat loială în întreaga lume".

"Anul trecut, trebuia să facem ceea ce urma să fie turneul meu de adio și a fost sold out; a fost uimitor. Desigur, totul a fost anulat din cauza pandemiei de COVID. Deci, dacă vrea Dumnezeu, voi putea să-l fac sper anul viitor. Îmi voi arăta aprecierea și recunoștința pentru sprijinul pe care l-am primit, pentru că nu poți face asta fără ca un public să te sprijine - este atât de simplu".

După ce Wyatt a adus aminte de alte trupe care au anunțat anterior turnee de „rămas bun”, doar ca să se răzgândească, David Coverdale a răspuns: „Al meu va fi turneul de rămas bun pentru că merg spre 70. Glumești ?! Imi e destul de greu si sa încap in blugi".

Deși Coverdale nu va mai cânta pe scena, el planifică în continuare să scrie și să înregistreze materiale proaspete.

Foto: Getty Images/ Guliver.