Rock News

Video Metallica în Bulgaria în turneul Big Four din 2010

Filme-concert clasice de la Jimi Hendrix, Led Zeppelin, Metallica și David Gilmour au fost adăugate pe contul de Youtube al serviciului de streaming Qello Concerts by Stingray, ca parte a unui program special care sarbatoreste Ziua Tatălui.

Pentru a sărbători Ziua Tatălui în întreaga lume, fanii lui Jimi Hendrix se pot delecta cu interpretarea incendiară a legendarului chitarist american la Festivalul Pop Monterey din 1967 în filmul Live At Monterey.

Iubitorii de thrash pot revedea "The Big Four: Live from Sofia, Bulgaria", primului turneu Big Four din 2010, cu Metallica, Slayer, Megadeth și Anthrax unite în cele din urmă pe o singură scenă.

Pentru ceva mai linistit, David Gilmour oferă un live de la Royal Albert Hall, din Londra, cu "Remember That Night", interpretând piese din catalogul său solo, precum și hituri ale fostei sale formații, inclusiv "Wish You Were Here" și "Comfortably Numb".

În cele din urmă, Led Zeppelin, în "The Song Remains the Same", ne duce înapoi în 1976 la legendarul lor spectacol de la Madison Square Garden din New York City.

Abonații Quello pot viziona, de asemenea, concerte clasice de la Aerosmith, Iron Maiden, Def Leppard, Pearl Jam, The Rolling Stones, Emerson, Lake și Palmer, The Who și altii.