Rock News

Bruce Springsteen anunță colaborări cu The Killers și John Mellencamp

Cel mai muncitor muzician septuagenar, Bruce Springsteen, a vorbit vineri (11 iunie) la postul său de radio SiriusXM E Street Radio despre o serie de proiecte viitoare interesante.

La doar câteva săptămâni după ce a anunțat că se întoarce pe scenă pentru o altă serie a show-urilor sale solo de pe Broadway, câștigătoare de Tony, The Boss le-a spus gazdelor emisiunii de radio că show-urile aproape că nu s-a întâmplat mai repede din cauza celorlalte planuri ale sale, la fel de incitante.

Springsteen se va întoarce pe scenă pentru spectacolul retrospectiv al carierei din nou, de pe 26 iunie și până pe 4 septembrie.

Springsteen a dezvăluit că a petrecut recent timp în Indiana lucrând la piese noi pentru un proiect care se va materializa in toamnă cu John Mellencamp, precum și la unele înregistrări cu unul dintre cei mai mari acoliți ai săi muzicali, Brandon Flowers, solistul The Killers.

„Am lucrat la trei melodii pe albumul lui John și am petrecut ceva timp în Indiana cu el”, a spus Springsteen. „Îl iubesc mult pe John. Este un mare compozitor și am devenit foarte apropiati și m-am distrat mult cu el. Am cântat puțin pe discul său ". În ceea ce privește lucrul cu Flowers, Springsteen a spus că „[Brandon] și eu cu trupa am făcut ceva care va ieși în curând, peste o săptămână sau cam așa ceva".