Rock News

Myles Kennedy compară spectacolele Rage Against The Machine cu experiențe religioase

Muzicianul povestește despre momentul în care a avut ocazia să cânte în cadrul aceluiași festival cu RATM - „A fost incredibil,” spune Kennedy.

Se pare că printre fanii celor de la Rage Against The Machine se numără nimeni altul decât solistul Alter Bridge, Myles Kennedy. După cum relatează publicația online Ultimate Guitar, muzicianul a mărturisit într-un interviu acordat pentru The Jasta Show că întregul material semnat RATM are darul de a-l umple de energie.

«Killing in the Name», haide frate, nu găsești ceva mai bun de atât,” spune Kennedy. „I-am văzut live de câteva ori și a fost ca o experiență religioasă. Nu o să uit niciodată cum a fost perioada imediat după reuniune, când au început să susțină concerte,” declară el, aducând în discuție un festival din Austria pe lista căruia se aflau și el, și Rage Against The Machine.

Toate trupele erau într-o parte a scenei, spune el, încercând să vadă concertul. „A fost cel mai zgomotos lucru pe care l-am auzit. Și câțiva dintre noi eram într-o parte, iar David Duran era chiar în fața mea, și pe la mijlocul primului cântec tot publicul sărea,” își amintește el.

David s-a întors să se uite la mine și mi-a zis «Au început cursurile»,” spune Myles, menționând că a fost întru totul de acord cu Duran. „A fost incredibil,” completează el.