Rock News

James LaBrie feat. Falset lansează un cover după melodia „Kickstart My Heart” (Mötley Crüe)

Muzicianul a avut, astfel, ocazia să colaboreze cu formația fiul său, Chance LaBrie.

De mult nu am mai auzit o colaborare tată-fiu în lumea muzicii metal, motiv pentru care noua piesă scoasă de James LaBrie alături de fiul său ne ridică moralul. Solistul formației Dream Theater a contribuit la un cover după Mötley Crüe, relatează publicația online Prog.

Chance LaBrie, fiul lui James, și-a ales aceeași carieră ca a tatălui, făcând acum parte din formația Falset. Tinerii muzicieni au reinterpretat unul dintre hiturile ce poartă semnătura Mötley Crüe, „Kickstart My Heart”, cu ceva ajutor din partea lui LaBrie-tatăl. Ce a ieșit, poți asculta mai jos.

Solistul Dream Theater mărturisește că s-a distrat pe cinste înregistrând piesa. „Să fac un cover după «Kickstart My Heart» de la Mötley Crüe alături de Falset a fost super distractiv, dar mi-a și amintit de perioada în care eram într-o formație numită Shock Candy, în ’86,” povestește el, amintindu-și de trupa de coveruri Mötley Crüe alături de care a și plecat în turneu la momentul respectiv.

Trupa lui Chance, Falset, și-a făcut debutul discografic în luna octombrie a anului trecut, cu albumul „We Follow Or Lead The Way”.

Foto: Facebook, Falset, Reece Kloosterman