Rock News

David Gilmour promite că va reveni cu un album într-un an sau doi

Artistul mărturisește că i-a fost foarte dificil să lucreze pe timp de pandemie și își expune părerea despre organizarea de spectacole live în perioada asta.

David Gilmour are planuri mari pentru următoarea sa lansare, însă toată treaba cu pandemia l-a încetinit. După cum relatează cei de la Uncut, muzicianul a mărturisit într-un interviu acordat pentru publicația Rolling Stone că va reveni cu un nou album într-un an sau doi, povestind un pic și despre ce a însemnat pandemia pentru el.

„Să îi conving pe alții să vină să asculte, să ajute și să interpreteze pe diverse lucruri a fost oarecum imposibil în ultimul an,” a mărturisit artistul. Gilmour nu se sfiește nici să dea voce unei dorințe care probabil este comună majorităii muzicienilor: „Abia aștept să cânt niște melodii alături de alți muzicieni la un moment dat,” a spus el.

Cu toate astea, David nu se grăbește, mărturisind că scenariul de a pleca în turneu nu îi surâde absolut deloc - cel puțin acum. Muzicianul aseamănă o cântare „pentru un grup de 10.000 de oameni, îndesați înr-un stadion” cu un coșmar. „Trebuie să lăsăm ceva timp să treacă,” a mai completat el.

Foto: Instagram, David Gilmour, @pollysamson