Rock News

Wolfgang Van Halen și-a făcut debutul cu albumul „Mammoth WVH”

Într-un interviu acordat pentru Ultimate Classic Rock, artistul a declarat că pentru discul ăsta a depus cel mai intens efort din viața lui.

Deși a avut, cu siguranță, multe alte proiecte de care s-a ocupat până acum, Wolfgag Van Halen mărturisește pentru publicația Ultimate Classic Rock că noul său album este lucrul pentru care a muncit cel mai intens de până acum.

„Sunt super mândru de el,” declară artistul legat de discul de debut ce poartă numele proiectului său, „Mammoth WVH”. „Nu am mai lucrat în viața mea atât de intens la ceva. Dar e foarte ciudat,” mărturisește el. „Mă ocup de materialul ăsta de foarte mult timp, așa că îl știu foarte bine. Dar, când lansez un cântec, e ca și cum ar fi din nou o piesă cu totul nouă pentru mine. E un sentiment foarte ciudat pe care nu l-am mai avut până acum,” completează el.

Muzicianul tocmai a lansat ieri primul său disc de studio, însă am avut ocazia să ne bucurăm în avans de cinci melodii: „Don't Back Down”, „Mammoth”, „Think It Over”, „You're To Blame” și „Feel”.

„Mammoth WVH” poate fi comandat de aici. Iată și lista completă de melodii a albumului:

  1. ED
  2. HORRIBLY RIGHT
  3. EPIPHANY
  4. DON’T BACK DOWN
  5. RESOLVE
  6. YOU’LL BE THE ONE
  7. MAMMOTH
  8. CIRCLES
  9. THE BIG PICTURE
  10. THINK IT OVER
  11. YOU’RE TO BLAME
  12. FEEL
  13. STONE
  14. DISTANCE (BONUS)