Rock News

Brad Whitford nu este convins că Aerosmith vor mai urca pe scenă

Deși turneul formației a fost deja reprogramat pentru 2022, chitaristul spune că vârsta membrilor formației deja devine un impediment pentru reprezentațiile live.

După repetate amânări într-o perioadă ce se dovedește a fi crucială pentru muzicienii de la Aerosmith, chitaristul Brad Whitford mărturisește că turneul planificat de formația lui pentru vara viitoare s-ar putea să nu mai aibă loc. Vârsta membrilor, declară muzicianul într-un interviu acordat pentru „Live From Nerdville” și preluat de Loudwire (via Blabbermouth), este un factor care ar trebui, totuși, luat în considerare.

„Turneul european,” aduce el vorba, „au încercat să plănuiască unul anul trecut, iar acum vorbesc despre anul viitor”. În viziunea lui Whitford, ăsta nu este decât un vis în acest moment. „Nu se va întâmpla nimic multă vreme. Uneori, nu îmi dau seama ce au în minte partenerii mei dacă au impresia că se va întâmpla,” continuă el.

„În momentul ăsta nu sunt sigur că Aerosmith va mai urca vreodată pe scenă, pentru că vârsta devine un adevărat factor. Și asta este,” mai spune Brad, menționând unul dintre motivele pentru care nu crede că trupa sa va reveni pe scenă.

Pe lângă vârsta numită ca factor care transformă visele de turneu în ceva din ce în ce mai imposibil de realizat, muzicianul aduce vorba și de Brexit. „Este mult mai dificil să obții viză de muncă din cauza asta. Ăla va fi un cu totul alt coșmar,” completează chitaristul.

Foto: Instagram, Aerosmith, @zack.whitford