Rock News

Alter Bridge plănuiesc lansarea unui volum de benzi desenate

„Alter Bridge: Tour Of Horrors” va apărea pe piață toamna asta și va fi inclusă în diverse pachete - de la deluxe și până la platinum deluxe.

După cum spun chiar ei, muzicienii de la Alter Bridge fac meseria asta de atâta timp că nici nu mai știu ce ar putea să facă nou. Astfel, relatează publicația online Overdrive, a venit momentul ca și Alter Bridge să își lanseze propriul volum de benzi desenate.

Creată în parteneriat cu cei de la Z2 Comics, cartea „Alter Bridge: Tour Of Horrors” va apărea pe piață toamna asta și poate fi comandată în avans de aici. Volumul va fi lansat în numeroase variante, printre care una deluxe (numai 2500 de bucăți), super deluxe (numai 500 de bucăți) și chiar platinum deluxe (numai 100 de bucăți).

În spatele acestei cărți se află o echipă creativă extrem de capabilă. De poveste s-au ocupat Emily Ryan Lerner, Nelson Blake II și Clay McLeod Chapman, iar la ilustrații au lucrat Annapaola Martello, Carlos Olivares, Beni R. Lobel și Lalit Kumar Sharma. Întreaga listă a celor care au contribuit la creația materialului poate fi găsită pe pagina de pre-comandă.

Copertă: Z2 Comics

Foto: Instagram, Alter Bridge, @lewis_milne