Rock News

Dave Grohl (Foo Fighters) prezintă „The Tonight Show” alături de Jimmy Fallon

Solistul Foo Fighters a avut posibilitatea să își demonstreze calitățile de prezentator și să se distreze spunând glume (mai mult sau mai puțin reușite) alături de Fallon.

Lunea asta, Jimmy Fallon a avut companie de nivel înalt pe parcursul emisiunii pe care o prezintă în timpul săptămânii – „The Tonight Show”. După cum relatează publicația online SPIN, co-prezentator i-a fost unul dintre soliștii preferați ai comunității rock: fondatorul trupei Foo Fighters, Dave Grohl. Cei doi au profitat de ocazie pentru a imita trendul „Dave GRoll”, iar Grohl nu a ezitat să își asume și rolul lui Fallon, spunând numeroase glume. Clipuri extrase din emisiune pot fi vizionate mai jos.

Conform siteului oficial al emisiunii „The Tonight Show with Jimmy Fallon”, ziua de marți a însemnat o vizită a lui St. Vincent, iar vinerea asta, Fallon îi va avea ca invitați pe cei de la Twenty One Pilots.

Cel mai recent album semnat Foo Fighters, „Medicine At Midnight”, a apărut pe piață în luna februarie. Acesta este cel de-al zecelea disc de studio lansat de formație și a ajuns pe poziția a treia în clasamentul Billboard 200.