Rock News

Greta Van Fleet anunță patru spectacole pentru anul ăsta

Seria de concerte a fost intitulată „Strange Horizons 2021”, iar alături de Greta Van Fleet vor urca pe scenă artiști precum Langhorne Slim, The Marcus King Band și mulți alții.

Greta Van Fleet vor fi cap de afiș în cadrul a patru evenimente de anul ăsta, după cum ne atrage atenția publicația online Metal Hammer. Toate aceste apariții ale muzicienilor vor avea loc în America de Nord, însă trupa se bucură că măcar pentru asta s-a ivit oportunitatea.

„Este un moment incredibil în istorie să putem urca pe scenă din nou. Suntem onorați să trăim experiența spectacolelor ăstora speciale cu toți cei care vor fi prezenți,” este declarația formației. Planul constă, spun artiștii în sărbătorirea „privilegiului reprezentat de viață”.

Seria de concerte a fost intitulată de trupă „Strange Horizons 2021”, iar fiecare dintre reprezentații va avea o listă interesantă de invitați. Printre cei care vor împărți scena cu Greta Van Fleet se numără Shovels & Rope, Langhorne Slim, Trombone Shorty & Orleans Avenue și The Marcus King Band. Lista completă de participanți poate fi consultată mai jos.

Două dintre spectacolele anunțate vor avea loc în august, urmând ca celelalte două să aibă loc în septembrie și octombrie.

Poster: Metal Hammer

Foto: Instagram, Greta Van Fleet