Rock News

Psychosexual (Jeremy Spencer) revin cu melodia „The Torture Never Stops”

Piesa este extrasă de pe albumul „Unholy Hymns For The Children”, de pe acest disc fiind lansată deja și melodia „Devil Fom Hell”.

Americanii de la Psychosexual au revenit cu cel de-al doilea single de pe noul disc pus la cale, după cum ne atrage atenția publicația Metal Underground. Noul grup al fostului toboșar Five Finger Death Punch a lansat piesa „The Torture Never Stops”, aceasta putând fi ascultată mai jos.

Melodia nu este, însă, o lansare singulară. Aceasta este extrasă de pe albumul ce urmează să fie lansat în curând de trupa lui Jeremy Spencer, „Unholy Hymns For The Children”. Materialul va apărea pe piață toamna asta, deși planul inițial era ca lansarea să aibă loc în iulie.

 „«The Torture Never Stops» este o piesă ceva mai heavy,” spune Spencer, cunoscut acum sub numele de scenă Devil Daddy. „Este decentă pentru a elibera ura când ești la sală. Sau, pentru hateri, e un titlu perfect și o autodescriere! Enjoy!”.

Până acum, am mai avut oportunitatea să ne bucurăm și de melodia „Devil Fom Hell” – mai multe detalii despre asta găsești aici.