Rock News

Five Finger Death Punch începe înregistrarea unui nou album; LP-ul „The Way Of The Fist” va fi reînregistrat pentru a 15-a aniversare

Five Finger Death Punch va intra în Hideout Recording Studio din Las Vegas, Nevada în iunie pentru a începe înregistrarea noului său album, pregatit pentru lansare în 2022.

Producatorul va fi încă o dată Kevin Churko, producătorul de discuri canadian/ inginer și compozitor care a lucrat anterior cu Ozzy Osbourne, Disturbed, In This Moment și Hellyeah, printre alții.

În plus, Five Finger Death Punch intenționează să-și re-înregistreze albumul de debut, „The Way Of the Fist” din 2007, în această vară, pentru aniversarea de 15 ani.

Zoltan Bathory, chitaristul Five Finger Death Punch, a explicat decizia de a reinregistra LP-ul într-o postare pe rețelele de socializare.
El a scris: „A fost un album facut de noi si produs de noi, în mare parte înregistrat în sufrageria mea, așa că ne-am gândit că ar fi cu adevărat interesant să-l auzim cu o producție mare adecvată”.

„The Way Of the Fist” a fost lansat inițial în iulie 2007 și a fost certificat aur în aprilie 2011 pentru vânzări de peste 500.000 de exemplare.