Rock News

Mike Mangini (Dream Theater) își dorește să lanseze un album solo

Artistul mărtrisește, însă, că nu a venit momentul potrivit pentru genul ăsta de proiect.

Ca mulți alți artiști care și-au petrecut o mare parte a vieții în rol de membri ai unui grup extrem de cunoscut, Mike Mangini mărturisește că și-ar dori să lanseze un album solo. Conform unui interviu acordat pentru Breaking Absolutes și preluat de publicația online Ultimate Guitar, Mike are deja mult material compus ce își așteaptă rândul la lansare.

„Vreau ca mai multă muzică solo de-a mea să fie lansată,” spune artistul, „așa că am și o grămadă de muzică pe bucăți pe care o fac aici și îmi doresc să o scot”.

Din păcate, se pare că nu s-a ivit momentul potrivit. „Pur și simplu nu a venit timpul. Am văzut un citat foarte tare acum ceva timp care spunea «Fă ceea ce este necesar, apoi poți face ceea ce este posibil, apoi poți face imposibilul»,” continuă el.

Pentru moment, necesarul este reprezentat de lucrul la material semnat Dream Theater, alături de predat, de creația de video-uri și de scris, precizează Mangini.

Cel mai recent album semnat Dream Theater, „Distance over Time”, a apărut pe piață în 2019, acesta fiind urmat de discul live „Distant Memories – Live In London”.

Foto: Instagram, Mike Mangini