Rock News

Robert Plant anunță turneu în Marea Britanie și o trupă nouă

Odată ce industria concertelor și turneelor ​​revine încet după un an de blocare, Robert Plant a anunțat anul acesta un scurt turneu în Marea Britanie împreună cu noua sa formație, Saving Grace. Începe pe 22 iunie în Tentbury Wells și se încheie pe 31 iulie la Festivalul Underneath the Stars de la Cawthorne.

Saving Grace îl are pe vocalistul Suzy Dian, percuționistul Oli Jefferson și chitaristii Tony Kelsey și Matt Worley. Plant a debutat cu noua trupa în 2019 cu o serie de spectacole în locuri mici din Anglia, Irlanda și Țara Galilor.

Robert Plant & Saving Grace er fi trebuit să înceapă primul lor turneu în SUA în 2020, dar pandemia le-a stricat planurile de turneu.

Între timp, Robert Plant urmează să apară în filmul documentar "Rockfield: The Studio on the Farm". Acesta conține imagini de arhivă din culise ale unor artiști precum The Stones Roses, Oasis și Queen, care au inregistrat cântece în legendarul studio de înregistrare galez. Black Sabbath, Judas Priest și Rush au vizitat, de asemenea, studioul la un moment dat.

Foto: Getty Images/ Guliver.