Rock News

Dream Theater va lansa „Images And Words - Live In Japan, 2017"

Dream Theater a anunțat recent "Lost Not Forgotten Archives". Această nouă colaborare între trupă și casa de discuri InsideOut Music va consta in reeditarea catalogului de la Ytsejam Records, alături de câteva completări noi la această serie specială pentru colecționari. (Ytsejam este casa de discuri cu care Dream Theater scotea lansarile de raritati).

Prima versiune din seria "Lost Not Forgotten Archives", „Images and Words - Live In Japan, 2017”, este pregatita pentru lansare pe 25 iunie.

Aceasta este o înregistrare live a spectacolului din 2017 al trupei pentru albumul clasic „Images And Words”, interpretat integral pe legendara arena Budokan din Japonia.

„Images And Words - Live In Japan, 2017" este lansat pe CD, precum și vinil și digital pentru prima dată. Versiunea exclusivă cu autograf este limitată la doar 250 de exemplare și este disponibilă doar prin DreamTheater.net.

După această lansare inaugurală „Lost Not Forgotten Archives”, catalogul extensiv al ofertelor Ytsejam Records va începe să fie reeditat în următorii câțiva ani. Mult mai multe materiale inedite vor vedea lumina zile.

Foto: Getty Images/ Guliver.