Rock News

Axel Rudi Pell anunță lansarea unui album de coveruri

Discul „Diamonds Unlocked II” ne va aduce versiuni reinterpretate ale unor piese lansate de legende precum Paul Anka, the Rolling Stones și Abba.

Axel Rudi Pell și-a pus deja la cale următoarea lansare – până la cel mai mic detaliu. După cum scriu cei de la Metal Undergound, noul disc de coveruri, „Diamonds Unlocked II”, va apărea pe piață vara asta, urmând să ne aducă unsprezece melodii adoptate din repertoriile unei palete variate de artiști.

Motivul pentru care albumul este unul de coveruri și nu un material cu totul original, spune Pell, este faptul că melodiile nu ar putea fi promovate live din cauza restricțiilor impuse.

Cu toate asta, nu putem să ne plângem – mai ales că vom avea ocazia să ne bucurăm de melodii lansate de Paul Anka, the Rolling Stones, Geordie, Abba și Sammy Hagar reinterpretate în viziunea lui Axel.

„Diamonds Unlocked II” va ajunge la urechile fanilor pe data de 30 iulie, la aproximativ paisprezece ani de la apariția primului album „Diamonds Unlocked”. Noul disc ne va aduce următoarele melodii:

  1. Der Schwarze Abt (Intro)
  2. There‘s Only One Way To Rock (Sammy Hagar)
  3. Lady Of The Lake (Rainbow)
  4. She‘s A Lady (Paul Anka)
  5. Black Cat Woman (Geordie)
  6. Room With A View (Tony Carey)
  7. Sarah (You Take My Breath Away) (Chris Norman)
  8. Rock N‘ Roll Queen (The Subways)
  9. Paint It Black (the Rolling Stones)
  10. I Put A Spell On You (Screamin' Jay Hawkins)
  11. Eagle (Abba)