Rock News

Myles Kennedy revine cu melodia „Love Rain Down”

Extrasă de pe noul album al artistului, „Love Rain Down” ne demonstrează că Myles a lucrat și la melodii mai lente, dar la fel de puternice.

Vinerea asta, solistul Myles Kennedy ne va aduce un album solo care, dacă e să ne luăm după cântecele deja lansate, va merita ascultat măcar de câteva ori. După cum ne atrage atenția publicația online Heavy Consequence, muzicianul a revenit cu un alt single extras de pe disc – „Love Rain Down”.

Până acum, Kennedy a mai lansat piesele „Get Along”, „In Stride” și „Ides of March”, ce pot fi ascultate mai jos alături de noul single.

Într-un interviu acordat pentru cei de la My Global Mind, despre care ți-am scris mai multe aici, Kennedy a mărturisit despre cel de-al doilea album solo al său, „Ides Of March”, că a fost un material dificil de scris. „Cu cât sapi mai adânc, cum s-a întâmplat cu «Ides Of March», [n.r. cu atât mai ușor] poți auzi îngrijorarea ce apare în narațiunea aia. Este o teamă reală legată de direcția în care se îndreptau lucrurile în timp ce încercam să păstrez o măsură de optimism. Echilibrul ăsta este foarte important pentru mine,” explică Myles.