Rock News

Joe Bonamassa, printre prezentatorii Virtual 2021 UKBlues Awards

Evenimentul va include un omagiu special și premii acordate influentului muzician de blues si jazz Chris Barber, care a murit în martie 2021, la 90 de ani.

Ceremonia de decernare a premiilor UKBlues din 2021 va avea loc duminica (9 mai), organizată din nou ca eveniment virtual și găzduită de muzicianul și promotorul de blues Paul Jones. Prezentatorii invitați în timpul galei vor fi Joe Bonamassa, Cerys Matthews, Erja Lyttinen, Bob Harris, Kaz Hawkins, Mike Vernon și Jon Cleary.

Un omagiu special va avea loc pentru Chris Barber, care a murit pe 2 martie la vârsta de 90 de ani. Jones îi va înmâna postum International Artist Award si va prezenta un film special în care va aminti despre viață și cariera lui Barber cu un alt artist britanic, Andy Fairweather Low.

Ceremonia trebuia să aibă loc la Powerhaus (cunoscut anterior ca Dingwalls) din Camden, nordul Londrei, dar restricțiile au determinat inca o data evenimentul sa se desfasoare online.

Premiile, produse și create de Paul Long, vor începe la ora 18:00 și pot fi vizualizate pe paginile Facebook și YouTube ale UKBlues.

Foto: Getty Images/ Guliver.