Interviurile Rock FM EXCLUSIV Online

Adi Baciu Igrișan, primul interviu despre viitorul Cargo, în exclusivitate la Rock FM, în emisiunea lui Cristian Hrubaru, Rock Driver

Primul interviu despre viitorul Cargo, acordat în exclusivitate la Rock în emisiunea lui Cristian Hrubaru, Rock Driver, de Adi Baciu Igrișan. El a vorbit despre concertul "In Memoriam Adi Bărar" sau despre cum arată lumea în pandemie.

Prima întâlnire a trupei Cargo cu fanii după plecarea lui Adi Barar va fi la Brezoi, în cadrul concertului "In Memoriam Adi Bărar". Adi Igrișan a fost întrebat cine va stă în dreapta lui, la chitară, iar răspunsul lui a fost:

"Hai să lăsăm pentru atunci informația asta. Certe sunt două aspecte: Adi nu va fi niciodată înlocuit. Iar a două informație este că vom fi în familie, asta este cert".
[...]
"Muzical, va fi mega-rock. Bineînțeles, că din restul de puncte de vedere, va fi complicat, un concert foarte complicat, dar dacă simțeam vreun moment că schiopatam sau că nu dăm tot, absolut tot, pe scenă, nu făceam acest concert".

De asemnea, Adi Igrișan a confirmat că proiectul privind o statuie a lui Adi Bărar în Tmisoara s-ar putea face în acest an, în funcție de fonduri.

Cargo vă cheamă să celebrăm viața, muzica și spiritul celui care a fost și va rămâne un simbol al rockului romanesc, Adi Bărar. Aproape de voi alături de Cargo vor aduce un omagiu marelui artist: Phoenix, Compact, Iris C. Minculescu, Valter și Boro, Trooper și mulți alții. Festivalul are loc în perioada 2-4 iulie în Summer Camp Brezoi.