Rock News

Trent Reznor susține că Nine Inch Nails plănuiesc să creeze material nou

„Plănuim să lucrăm la material nou Nine Inch Nails probabil chiar de mâine,” spunea Reznor după Oscaruri, conform Loudwire.

Probabil ai aflat deja că doi dintre cei mai tari muzicieni ai generației noastre, Trent Reznor și Atticus Ross, au câștigat deja cel de-al doilea premiu Oscar week-end-ul trecut, la categoria „cea mai bună coloană sonoră”, compusă pentru filmul „Soul”.

După cum ne anunță cei de la Loudwire, cei doi artiști nici nu au acceptat bine premiul, că au menționat posibilitatea de a lucra la un nou disc. Reznor își bazează presupunerea pe experiența din trecut, când a lucrat alături de colegul Ross la pelicula „Rețeaua de socializare” („Social Network”, 2010) .

„[…] A fost o experiență excepțională,” a mărturisit el legat de efortul depus pentru filmul lansat acum mai mult de un deceniu. „Au fost șase luni de cea mai intensa și pozitivă… am ajuns la sfârșit inspirați și plini de energie,” a specificat Trent, aducându-și aminte că ceea ce a urmat a fost decizia de a crea un nou album NIN și de a organiza un turneu.

Partea cea mai importantă a declarației lui Reznor pare a fi, însă, asta: „Ar trebui să fim în turneu, dar COVID-ul ne-a împiedicat și plănuim să lucrăm la material nou Nine Inch Nails probabil chiar de mâine”.

Foto: Instagram, Nine Inch Nails, @tyliner