Rock News

Johnny Rotten este de părere că serialul "Pistol" este o rușine

John Lydon a spus despre viitorul serial despre Sex Pistols ca este "lipsit de respect” si l-a numit "o rușine", insistând că nu a fost abordat pentru a participa la producția spectacolului.

„Pistol” este un serial de șase episoade despre chitaristul Sex Pistols, Steve Jones. Se bazează pe memoriile lui Jones din 2018 „Lonely Boy: Tales From A Sex Pistol” și este regizat de câștigătorul premiului Oscar Danny Boyle, care este producător executiv și regizor.

Într-un interviu acordat publicației The Sunday Times, vocalistul britanic, care este mai bine cunoscut sub numele de Johnny Rotten, a reacționat la fotografiile recente care promovează „Pistol”.

El a spus (conform NME): "Cred că asta este cel mai nerespectuos rahat pe care am trebuit să il indur vreodată. Adică au ajuns la punctul de a angaja un actor care să mă interpreteze, dar la ce lucrează actorul? Desigur, nu la personajul meu. Nu pot merge nicăieri altundeva [în afară de instanță]".

Lydon a mai susținut că nu a fost niciodată contactat de Boyle cu privire la „Pistol”, deși cei doi s-au întâlnit în timpul pregătirilor pentru ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra din 2021.

Un purtător de cuvânt al producției „Pistol” a declarat pentru The Sunday Times că Boyle a contactat compania lui Lydon pentru a vorbi despre seria planificată, dar „contactul direct a fost în cele din urmă refuzat”.

Foto: Getty Images/ Guliver.