Rock News

Josh Rand (Stone Sour) a pus bazele formației The L.I.F.E. Project

Muzicianul a lansat deja prima melodiei rezultată din colaborarea sa cu solista Casandra Carson (Paralandra), „The Nothingness”.

Cunoscut de majoritatea pentru rolul pe care îl joacă în formația Stone Sour, chitaristul Josh Rand a decis să pună bazele unui nou proiect muzical. În contextul noii formații The L.I.F.E. Project, relatează Metal Hammer, artistul a lansat deja o primă melodie: „The Nothingness”.

Rand dezvăluie că și-a petrecut ultimul an lucrând la material nou pentru proiectul ăsta alături de solista Casandra Carson (Paralandra). „Sunt extrem de entuziasmat să lansez The L.I.F.E. Project și să ofer «The Nothingness». Casandra și cu mine suntem foarte mândri de muzica pe care am tot făcut-o de-a lungul anului trecut și abia aștept să o împărtășesc cu restul lumii,” spune Josh.

După cum relatează aceeași publicație, solistul Corey Taylor a anunțat anul trecut că Stone Sour se află acum într-o pauză pe perioadă nedeterminată, fiecare dintre membri ocupându-se de proiectele personale.

Foto: Facebook, The LIFE Project