Rock News

Serj Tankian lansează un videoclip liric pentru "Your Mom"

Clipul a fost regizat de artistul și animatorul David Bradford, care a lucrat împreună cu Tankian la proiecte solo, precum și cu System Of A Down.

"Your Mom" este a treia piesă din EP-ul „Elasticity” cu cinci piese, Tankian, lansând anterior atât videoclipul regizat de Vlad Kaptur pentru „Elasticity”, cât și videoclipul cu încărcatura politica „Electric Yerevan”.

Într-un interviu acordat pentru publicația online Heavy Consequence, la momentul lansarii, Serj Tankian a mărturisit că, inițial, piesele erau destinate să poarte amprenta întregii formații System Of A Down, dar neînțelegerile au făcut treaba asta imposibilă.

„Chiar am crezut că unele dintre piesele astea ar fi funcționat foarte bine pentru System, iar băieților din System le-au plăcut și chiar am lucrat la unele dintre ele în trecut,” povestește Serj. „Asta a fost acum câțiva ani. Pur și simplu, din punct de vedere teoretic și filozofic, nu ne-am putut înțelege asupra unei căi de a continua, în principiu în departamentul creativ,” explică el.

Tankian recunoaște că, deși lucrurile nu au mers cu System Of A Down, el tot și-a dorit să lanseze melodiile respective. „Pentru că eu cred în ele și cred că sunt cântece bune. Am decis să numesc (n.r. albumul) «Elasticity» pentru că mi-a plăcut titlul, dar și pentru că îmi amintește de o parte din «Toxicity» și un vibe de genul ăla [...]”. Flexibilitatea muzicii i-a oferit, spune el, posibilitatea de a reinventa piesele pentru interpretare solo.