Rock News

10 ani de RoadkillSoda, single nou şi concert online astăzi

În acest an, RoadkillSoda serbează 10 ani de activitate, iar Vava a stat de vorba cu Cristian Hurbaru în Rock Driver la Rock FM despre această bornă, despre nouă lor lansare, "Birds of Prey" și despre concertul de diseară.

RoadkillSoda | live set @ Pertum Studio - concert Miercuri, 14 Aprilie, ora 19:00. Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/751280285758156/

RoadkillSoda şi-a început activitatea în 2011, iar pentru cei care au chef de iureş, caută un soundtrack pentru o stare chill sau sunt blocaţi în paradoxul de la mijloc, sound-ul celor de la RoadkillSoda îşi face treaba şi gâdilă starea care trebuie.

Ceea ce a început ca un proiect într-o cameră obscură şi plină de fum, a devenit treptat o trupă care reprezintă cu adevărat esenţa stoner rock-ului, atât local, cât şi în afară: vibe-ul anilor ’70 combinat cu riff-uri şi solo-uri care îţi fac piele de găină, linii de bass grele, toate presărate cu o voce intensă şi ritmuri care îţi pun sângele-n mişcare. Combinaţia perfectă care îţi ridică starea doar ca să te izbească la următorul riff.
Cel mai recent album lansat se numește ‘’SAGRADA’’ și poate fi ascultat aici: https://youtu.be/PiyVCVTyx6I

RoadkillSoda înseamnă:
Mihnea Ferezan [chitară]
Victor Ferezan [bass]
Mișu Petroșel [tobe]
Andrei Gherghel [voce]