Rock News

Brian May dezvăluie că Queen a lucrat la muzică nouă

Brian May a dezvăluit că Queen a fost în studio, lucrând la muzică nouă - deși până acum nu a ieșit nimic bun din sesiuni.

Membrii formației, May și Roger Taylor, cântă live cu solistul Adam Lambert de mai bine de un deceniu, dar nu au înregistrat niciodată materiale noi cu el.

Vorbind într-un nou interviu, May a spus că cei trei au încercat de fapt să facă câteva lucruri, dar că până acum nu a mers conform planului.

Întrebat despre posibilitatea unui nou album Queen, el a spus revistei Guitar Player din această lună: „Întotdeauna spun „nu știu". ”Ar trebui să fie un moment spontan”.

In februarie 2021, intr-un nou interviu acordat Classic Rock, chitaristul Queen Brian May și bateristul Roger Taylor au dezvăluit că au încercat să înregistreze o nouă piesă (fără nume) cu actualul vocalist al Queen, Adam Lambert.

Taylor a recunoscut: << Ar fi frumos să facem niște lucruri. Nu aș exclude. Adam a spus: „De fiecare dată când vrei să cânt pe ceva ... Dacă ceilalți doi decid „Să facem ceva”, sunt acolo” >>.

După moartea lui Freddie Mercury, în 1991, Queen a lansat doar un album de studio, "Made in Heaven", care conținea piese vocale și de pian înregistrate de Mercury înainte ca acesta să moară.

Din cauza pandemiei, Queen a trebuit să mute datele Turneului Rhapsody din 2021 anul viitor.