Rock News

Lamb Of God și FEVER 333 colaborează pentru un cover după melodia „I Against I” (Bad Brains)

Deși Lamb Of God au lansat deja un cover al piesei acum câțiva ani, acesta a fost acum reimaginat alături de solistul Jason Aalon Butler (FEVER 333).

Acum două decenii, solistului Randy Blythe (Lamb Of God) i-a venit o idee care l-a urmărit până acum – să își încerce vocea cu un cover după melodia „I Against I” a legendarei formații Bad Brains. Momentul ca inițiativa asta să fie pusă în practică a venit acum trei ani, însă, relatează Kerrang!, artistul a făcut acum echipă cu muzicianul Jason Aalon Butler (FEVER 333) pentru a ne aduce o versiune nouă.

Ideea de a face un cover după «I Against I» este veche de cel puțin douăzeci de ani,” mărturisește Blythe, „de când eram într-o călătorie de camping cu formația. Mark (n.r. Morton) și cu mine stăteam în spatele Jeep-ului amicului nostru, conducând printre munți, cu Bad Brains în boxe și eu cântam odată cu melodia aia”. De aici și până la o sugestie de a interpreta piesa pe bune, venită din partea lui Morton, a fost numai un pas. „Așa că ne-am gândit la asta vreo două decenii și am ajuns în sfârșit să o facem pentru albumul semnat Burn The Priest «Legion: XX» - hey, uneori ne mișcăm puțin încet...” completează artistul.

Legion: XX” este cel de-al nouălea album al formației Lamb Of God, lansat sub numele original al trupei, Burn The Priest. Discul conține în exclusivitate coveruri, pe el fiind incluse melodii din repertoriile formațiilor Melvins, Quicksand, Ministry, Stormtroopers of Death ș.a.

Cel mai recent material discografic lansat de muzicienii americani poartă, însă, numele formației și a apărut pe piață în vara anului trecut. Acesta a ajuns pe poziția a doua în clasamentul Billboard Top Rock Albums și pe locul al cincisprezecelea în topul Billboard 200.