Rock News

Alice Cooper spune că Judas Priest și Iron Maiden merită includerea în Rock And Roll Hall Of Fame

Chiar dacă artiștii sunt eligibili pentru Rock And Roll Hall Of Fame la 25 de ani de la lansarea primului album sau single, grupuri de hard rock și metal precum Maiden, Priest sau Motorhead nu au fost încă recunoscute de Rock And Roll Hall Of Fame, care a inclus insa Guns N'Roses în primul an de eligibilitate a trupei.

Întrebat despre comentariul recent al solistului Twisted Sister, Dee Snider, potrivit căruia membrii comitetului Rock Hall sunt „tâmpiți elitisti aroganți care privesc de sus metalul și alte trupe care vând milioane pentru că nu suntem definiția lor de cool”, Cooper a declarat pentru „The Mistress Carrie Podcast”:

"Dee Snider merită [să intre acolo]. Adică, Dee nu a fost doar un solist; a făcut o lobby acolo și a fost și un purtător de cuvânt și a fost în toate felurile posibile un tip grozav".

"Deci, da, cred că Iron Maiden merita sa fie inclusa, Judas Priest Merita sa fie inclusa - trupe pe care nu pot să le cred că le-au trecut cu vederea", a adăugat Alice Cooper. "Dar există un comitet de nominalizare, există un vot. Eu stiu pentru cine am votat - am votat pentru cei despre care credeam că merită să intre acolo. Nu câte discuri au vândut sau cât de populare erau, ci cât de mult au contribuit cu ceva nou la rock and roll sau in ce masura au facut ceva cu adevărat valabil".