Rock News

Thom Yorke (Radiohead) remixează melodia „Creep” pentru o prezentare de modă

Deși nu avem idee când ne vom putea bucura de material nou din partea Radiohead, măcar putem asculta varianta asta înfricoșătoare a unei piese deja consacrate.

Lumea artelor este împărțită în multe domenii și se întâmplă des ca acestea să se intersecteze. De data asta, cei care au făcut o colaborare excepțională sunt muzicianul Thom Yorke (Radiohead) și designerul vestimentar Jun Takahashi. Conform publicației online SPIN, Yorke a orchestrat o variantă inedită a piesei „Creep” special pentru colecția prezentată de Takahashi la Rakuten Fashion Week Tokyo, aceasta putând fi ascultată mai jos.

Anul trecut, muzicienii de la Radiohead au lansat proiectul online „Radiohead Public Library” – o bibliotecă ce conține informații despre trupă. Aceasta a fost de fapt o transformare vizuală, dar și funcțională a site-ului oficial Radiohead.com, cu câteva adaosuri interesante. La fel ca o bibliotecă adevărată, cea creată de britanici îți oferă și ocazia să îți creezi propriul card de acces, cu cod de bare și tot tacâmul. (Radiohead au lansat proiectul „Radiohead Public Library”)

Cât despre material nou, nu putem să îți spunem prea multe. Ed O’Brien ne-a promis, tot anul trecut, că va exista un nou album semnat Radiohead, dar a ținut să precizeze că nu are idee când vom avea norocul să ne bucurăm de el.

Foto: instagram, Thom Yorke