Rock News

Formația Shinedown a revenit în studio

Muzicienii americani au început deja procesul creativ pentru cel de-al șaptelea album din carieră.

Americanii de la Shinedown par să fi revenit în studio pentru a înregistra cel de-al șaptelea album din cariera formației, băieții fiind deja adunați în Malibu. Într-o postare pe paginile oficiale de social media ale trupei, a apărut deja și un filmuleț care ne oferă o idee asupra modului în care se desfășoară lucrurile. Prima impresie? Multă distracție – însă așteptăm cu nerăbdare și publicarea unei mostre de material muzical.

Deși, ca formație, Shinedown nu pare să fi făcut prea multe pe timp de pandemie, solistul Brent Smith și chitaristul Zach Myers au fost ocupați cu propriul proiect muzical – Smith & Myers. Cei doi au lansat deja două materiale discografice împreună:  „Volume I” și „Volume II”, ambele apărute anul trecut.

Tot din motive similare, probabil nu ar trebui să ne așteptăm la un progres excepțional în ceea ce privește noul material semnat Shinedown. În formatul Smith & Myers, cei doi muzicieni vor pleca în turneu pe data de 15 mai, având deja planificate unsprezece concerte. Acestea vor avea loc până la sfârșitul lunii repective.

Cel mai recent album semnat Shinedown, „Attention Attention”, a apărut pe piață acum trei ani, ajungând pe prima poziție în trei clasamente întocmite de Billboard (Top Alternative Albums, Top Hard Rock Albums și Top Rock Albums), dar și pe locul al cincilea în Billboard 200.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by SHINEDOWN (@shinedown)

Foto: Facebook, Shinedown