Rock News

Om la lună lansează "Aripi de Liliac", cântecul ce anunță primul album al trupei

Trupa om la lună lansează cântecul Aripi de liliac și anunță apariția primului album complet, la finalul lunii mai. Acesta se va numi – În caz de om la lună, strigați "om la lună stânga/dreapta", după caz. – și conține cântecele lansate de la înființarea trupei, precum "Timp pentru noi", „Labirint" sau „Liniștea", dar și cântece noi pe care publicul a avut ocazia să le asculte doar în concerte.

Trupa plănuia apariția albumului de debut în primăvara anului trecut, dar a amânat lansarea din cauza pandemiei, oferind publicului în schimb EP-ul Dans, compus și înregistrat de membrii trupei în perioada de izolare. Trupa a prezentat EP-ul Dans într-un turneu prin țară, în vara anului trecut, reușind să își apropie în scurt timp un numar destul de mare de fani.

"Aripi de liliac este un cântec-calambur despre o relație de tip love-hate în care atât personajele cât și sentimentele lor sunt prezentate suprarealist. Este tipul de relație în care fiecare dintre cei doi crede că deține controlul și îl poate schimba pe celălalt. E un cântec cu un iz de primăvară, în care fluieratul optimist se combină cu mesajul tragicomic." – Doru Pușcașu, om la lună

"Ce faci În caz de om la lună? Ce faci când plutești în derivă, fără să ai idee în ce direcție să o iei și dacă vei ajunge vreodată la mal? Strigi "om la lună stânga/dreapta" și ai să vezi că mai sunt o mulțime ca tine. Și salvatori și salvați. Sunt oamenii zilelor noastre, cu capul în nori și picioarele pe pământ, cei care încă își caută drumul și identitatea, neadaptați timpurilor și vitezei cu care se desfășoară lucrurile, dar foarte dispuși să facă un pas în lateral și să stea puțin deoparte pentru a vedea dacă încotro se îndreaptă mulțimea este și drumul lor." – Doru Pușcașu, om la lună.