Rock News

Tom Petty: A fost lansată piesa „You Saw Me Comin'”

Melodia este inclusă pe materialul „Finding Wildflowers (Alternate Versions)”, album ce va putea fi achiziționat începând cu data de 16 aprilie.

Tom Petty pare a fi unul dintre artiștii care continuă să ne impresioneze cu material încă nelansat chiar și la ani de zile după moarte. Vedeta, de data asta, este melodia „You Saw Me Comin'”, ne anunță publicația Classic Rock. Aceasta beneficiază și de un videoclip regizat de Joel Kazuo Knoernschild și Katie Malia, care poate fi urmărit mai jos.

Piesa este inclusă pe albumul „Finding Wildflowers (Alternate Versions)”, un disc ce va ajunge la urechile fanilor pe data de 16 aprilie – în cazul în care te bate gândul să achiziționezi varianta pe vinil, va trebui să mai aștepți până pe 7 mai. Materialul poate fi deja comandat de aici.

Tom Petty a murit la vârsta de șaizeci și șase de ani, în 2017 – cauza morții sale a fost o supradoză accidentală de analgezice. Pe timpul vieții, Petty a lansat trei albume solo și alte treisprezece alături de The Heartbreakers, artistul având chiar propria stea alături de formație pe „Hollywood Walk of Fame” încă din 1999.