Rock News

Poets Of The Fall vor deschide chatul live în timpul lansării videoclipului pentru „Stay Forever”

Varianta reimaginată a melodiei „Stay” (2005), „Stay Forever”, și videoclipul său vor ajunge la urechile (și ochii) fanilor pe 15 martie.

Numai două săptămâni ne mai despart de lansarea unui videoclip așteptat cu nerăbdare de fani, dar și de cei care îl vor lansa. Pentru a ne păstra interesul în viață (deși nu exista mare pericol acolo), finlandezii de la Poets Of The Fall anunță că premiera videoclipului „Stay Forever” va fi însoțită și de o oportunitate de discuție.

„În acest moment suntem super fericiți să anunțăm că DA, va exista un chat cu trupa cu ocazia premierei live, pe canalul nostru oficial de YouTube,” este anunțul postat de formație pe pagina oficială de Instagram.

Clipul pe care muzicienii urmează să îl lanseze este dedicat melodiei „Stay”, extrasă de pe albumul „Signs of Life” (2005). Băieții au reimaginat, însă, piesa, redenumind-o „Stay Forever”.

„De-a lungul anilor, pe măsură ce am tot interpretat «Stay» live, a luat o formă proprie. «Stay Forever» este versiunea aia a piesei – varianta «îmbunătățită» a melodiei «Stay»,” spun ei într-o altă postare.