Rock News

The Black Crowes nu se grăbesc să înregistreze un nou album

După cum spune solistul Chris Robinson, muzicienii sunt mai interesați să plece în turneu decât să înregistreze material nou.

Americanilor de la The Black Crowes nici nu le trece prin minte să bage viteza când vine vorba de muzică nouă: Într-un interviu acordat în cadrul emisiunii „At Home and Social” și preluat de publicația online Loudwire, solistul Chris Robinson a declarat că elementul asupra căruia se concentrează el este reprezentat de spectacolele live.

Rich (n.r. Robinson) și cu mine, ne concentrăm, ca toți ceilalți, să depășim pandemia asta și să ne întoarcem în punctul în care să putem face ceea ce iubim,” mărturisește Robinson. „Îmi este la fel de dor să fiu în public la spectacolele live pe cât îmi este să cânt. Și știu că toți prietenii noștri de multe, multe decenii și din multe locuri diferite din jurul lumii care sunt muzicieni - niciunul dintre noi nu lucrează. Dar obiectivul nostru principal este să plecăm în turneu,” continuă el.

Deși, dacă era să ne luăm după ce a spus până acum, am fi crezut că nici nu se ivește șansa de a auzi material nou semnat The Black Crowes la orizont, solistul a mărturisit că se întâmplă lucruri și în zona aia. „Am scris un mănunchi de piese noi,” spune el, „și vom ajunge să facem și un album, dar nu ne grăbim să facem asta. Vrem să plecăm la drum,” completează muzicianul.