Rock News

Yes lansează clipul live al "Roundabout" și anunță box-set-ul live aniversar "Union"

Yes va lansa un box set in ediția limitata cu 30 de discuri, de lux, "Union 30 Live" în luna mai. Compilatia sarbatoreste 30 de ani de la turneul "Union", cu Jon Anderson, Bill Bruford, Steve Howe, Tony Kaye, Trevor Rabin, Chris Squire, Rick Wakeman și Alan White reuniti.

"Union 30 Live" este o compilatie de 30 de discuri, care va fi lansată pe 3 mai. Aceasta va cuprinde un DVD cu coloana sonoră însoțitoare mixată de Trevor Rabin, din show-ul Yes din 1991 de la Shoreline Amphitheatre, un mix de înregistrări ale fanilor, casete și emisiuni de radio.

Rick Wakeman isi aduce aminte ca albumul "Union" a fost unul dintre cele mai dificile pe care membrii Yes l-au facut vreodata, insa "turneul "Union" a fost altceva". Probabil cel mai uimitor și plăcut turneu pe care l-am făcut vreodată cu Yes. Mă bucur atât de mult că a fost înregistrat și filmat, deoarece a fost un moment foarte special, care nu poate fi repetat niciodată. Turneul Union este , pentru mine, cel mai important eveniment din istoria Yes".

Foto: Getty Images/ Guliver.