Rock News

Ann Wilson (Heart) lansează piesa „The Hammer”

„«The Hammer» vorbește despre momentul acela în care cauciucul întâlnește asfaltul,” spune solista despre noua piesă.

Ann Wilson a revenit cu un single incredibil în colaborare cu organistul Dan Walker și chitaristul Tyler Boley – după cum ne atrage atenția publicația online Rock Cellar, piesa „The Hammer” este însoțită și de un videoclip cu versuri. Sigur te-ai obișnuit deja cu metodele noastre, așa că nu te va surprinde faptul că îți lăsăm clipul mai jos.

«The Hammer» vorbește despre momentul acela în care cauciucul întâlnește asfaltul,” spune solista despre noua melodie împărtășită cu fanii, într-o postare de pe Twitter, „când toate visele, fanteziile și scuzele sunt date la o parte. Momentul adevărului. Limita realității”.

Aceasta nu este, însă, prima piesă lansată de Wilson în 2021. După cum ți-am relatat luna trecută, solista a lansat melodia „Tender Heart” în ianuarie. „Umanitatea se confruntă cu adevăruri inconfortabile, sfâșietoare și înfricoșătoare,” a spus ea în legătură cu singleul. „Piesa asta este pentru sufletele care sunt luate prin surprindere de realitate, dar sunt în continuare blânde și inocente. Sper ca oamenii să se identifice cu cântecul ăsta și să simtă că nu sunt singuri,” a continuat Ann.

Foto: Instagram, Ann Wilson, Kimberly Adamis