Rock News

Dropkick Murphys revin cu detalii despre noul album și cu prima melodie extrasă de pe acesta

Muzicienii vor lansa discul „Turn Up That Dial” la sfârșitul lunii aprilie, însă piesa „Middle Finger” poate fi deja folosită pentru a face atmosferă în petrecerile date pe Zoom.

Cel de-al zecelea album al americanilor de la Dropkick Murphys are acum un titlu oficial, iar data de lansare a fost, și ea, stabilită. După cum relatează publicația online Loudwire, punkiștii vor reveni cu discul „Turn Up That Dial” pe data de 30 aprilie. Lista de piese a albumului are unsprezece poziții, iar dacă te simți tentat, poți plasa o comandă în avans aici.

Deși mai avem de așteptat peste o lună până la apariția discului, Dropkick Murphys nu ne-au lăsat de izbeliște. Muzicienii au lansat deja prima melodie extrasă de pe disc, aceasta transmițând un mesaj puternic – „Middle Finger” poate fi ascultată mai jos.

„Sperăm doar ca albumul să îi distragă pe oameni de la problemele lor,” a declarat solistul Ken Casey. „Suntem atât de norocoși și recunoscători că ne aflăm în poziția de a împărți un pic de fericire în felul nostru. Nivelul recunoștinței noastre rupe topurile,” a continuat cântărețul.

Iată și lista completă de melodii a albumului „Turn Up That Dial”:

  1. „Turn Up That Dial”
  2. „L-EE-B-O-Y”
  3. „Middle Finger”
  4. „Queen Of Suffolk County”
  5. „Mick Jones Nicked My Pudding”
  6. „H.B.D.M.F.”
  7. „Good As Gold”
  8. „Smash Shit Up”
  9. „Chosen Few”
  10. „City By The Sea”
  11. „I Wish You Were Here”