Rock News

Cannibal Corpse vor lansa astăzi videoclipul melodiei „Inhumane Harvest”

Piesa este extrasă pe noul disc al americanilor, „Violence Unimagined”, care va apărea pe piață pe la jumătatea lunii aprilie.

Știm deja că americanii de la Cannibal Corpse pun la cale o lansare de album, însă nu strică niciodată să primim mai multe detalii despre planurile trupelor noastre preferate. După cum ne atrag atenția cei de la The PRP, artiștii au de gând să difuzeze videoclipul atașat celui mai recent single lansat, „Inhumane Harvest”, în seara asta.

După cum vei observa mai jos, poți urmări clipul începând cu ora 19.00, moment în care te vei putea bucura de una dintre cele mai recente lucrări ale regizorului David Brodsky.

Cel de-al cincisprezecelea album de studio semnat Cannibal Corpse, „Violence Unimagined”, va apărea pe piață la data de 16 aprilie. Acesta a fost produs de Erik Rutan, la fel ca albumul dinaintea sa, „Red Before Black” (2017). Rutan și-a asumat, de asemenea, rolul de chitarist, acesta fiind primul disc lansat de formație din ’97 și până acum fără Pat O’Brien.