Rock News

Nou album Gary Moore, "How Blue Can You Get", cu melodii nelansate și versiuni alternative

Un nou album cu material inedit al lui Gary Moore, "How Blue Can You Get", va fi lansat în acest an, pentru a marca 10 ani de la moartea chitaristului.

Colecția reunește melodii nemaiauzite anterior și versiuni alternative, inclusiv originale nemaiauzite, cum ar fi balada "In My Dreams" și melancolicul "Looking at Your Picture".

Există, de asemenea, versiuni ale piesei lui Freddie King, „I'm Tore Down”, "Steppin 'Out” de la Memphis Slim și „Done Somebody Wrong” a lui Elmore James, precum și o preluare de șapte minute a piesei de titlu, inițial lansata de B.B. King.

"How Blue Can You Get" va aparea pe 30 aprilie, iar varianta lui Gary Moore la "In My Dreams" poate fi ascultata mai jos.

Gary Moore a murit in somn pe 6 februarie 2011 intr-un hotel din Spania. Testele au arătat că Moore a suferit un atac de cord în urma consumului unei cantităţi uriaşe de alcool.

Originar din Belfast, Moore a fost adus in Thin Lizzy de Phil Lynott si este renumit pentru solourile sale de chitara. A fost si membru al formatiei irlandeze Skid Row.

Foto: Getty Images/ Guliver.