Rock News

Taylor Momsen (The Pretty Reckless) consideră că „Death By Rock And Roll” este un disc plin de speranță

Deși poate că impresia pe care albumul o lasă inițial poate fi una diferită, Momsen susține că privește proiectul ca fiind „un strigăt de luptă pentru viață”.

Noul album semnat The Pretty Reckless a ajuns la urechile fanilor abia la sfârșitul săptămânii trecute, motiv pentru care orice informație legată de „Death By Rock And Roll” este prețioasă. Într-un interviu acordat pentru publicația online NME, solista Taylor Momsen s-a arătat foarte deschisă legat de mesajul albumului și de circumstanțele în care a fost creat.

„Există multe teme greoaie și întunecate pe albumul ăsta numai datorită circumstanțelor. Eu îl văd ca pe un disc plin de speranță,” clarifică Taylor. „«Death By Rock And Roll», cântecul, poate sună foarte morbid și foarte întunecat numai din cauza titlului; dar fraza aia, «death by rock and roll», este ceva ce Kato (n.r. fostul manager al trupei) obișnuia să spună mereu. Era un tip de etică, un cod de stil de viață,” explică ea.

Deși poate suna deprimant, Momsen susține că privește proiectul ca fiind „un strigăt de luptă pentru viață”. „Cred că ăsta este primul album pentru care știam deja care va fi titlul înaintea tuturor cântecelor, apoi, când Kato a murit, propoziția aia îmi tot venea în minte mereu și mereu, era din nou foarte relevantă,” declară solista. Discul, după cum spune chiar ea, începe întunecat, dar sfârșitul acestuia este unul luminos.

Foto: Instagram, Taylor Momsen, @dannyhastings