Rock News

Nou album live și film-concert Motörhead, "Louder Than Noise ... Live in Berlin"

Un nou album live de arhivă Motörhead și un film-concert sunt pe drum. Intitulat "Louder Than Noise ... Live in Berlin", filmul documentează concertul trupei din 2012 din Berlin, de la Velodrom. Setul ajunge pe 23 aprilie pe CD / DVD, vinil și formate digitale.

Setul de 15 melodii are cele mai cunoscute piese Motörhead, „Ace of Spades”, „Overkill” și „The Chase Is Better Than the Catch”. Pe 5 decembrie 2012, Motörhead se afla în mijlocul turneului „Kings of the Road”. În acest moment, trio-ul Lemmy Kilmister, chitaristul Phil Campbell și bateristul Mikkey Dee cântau împreună live din 1995. Puteți auzi deceniile de chimie pe „Over the Top”, video-ul lansat pentru a coincide cu anunțul albumului.

Din fericire, spectacolul de la Berlin a fost surprins nu numai sub formă audio, ci și video, de regizorul Herwig Meyszner, ale cărui filme anterioare au fost pentru Saxon, Exodus și Kreator. Filmat cu mai multe camere, video-ul surprinde fiecare moment al spectacolului, făcându-l unul dintre cele mai complete documente vizuale ale Motörhead din ultima epocă.

Foto: Getty Iamges/ Guliver.