Rock News

Toboșarul Taylor Hawkins povestește despre prima oară când a auzit Foo Fighters

Muzicianul mărturisește și că prima melodie semnată Foo Fighters pe care a ascultat-o este încă preferata lui.

Dacă toboșarul Taylor Hawkins ar fi să aleagă melodia sa preferată de la Foo Fighters, muzicianul mărturisește că ar fi primul cântec auzit din repertoriul trupei – „This Is A Call”. Percuționistul a mărturisit în cadrul podcastului „Medicine At Midnight Radio on Apple Music Hits”, discuția fiind preluată de publicația online Kerrang!, că piesa l-a dat pe spate.

„Pur și simplu nu mi-a venit să cred cât era de perfectă,” spune Hawkins. „Era vocea lui Dave. Evident, interpretarea sa la tobe era foarte tare și felul în care cânta la chitară era grozav, iar piesele erau distractive și energice și amuzante fără a fi glumețe și distractive fără să fie lipsite de substanță”.

„Medicine At Midnight Radio on Apple Music Hits” este o emisiune creată cu ocazia apariției albumului „Medicine At Midnight” și conține șase episoade. Conform descrierii oficiale a podcastului, timp de câte o oră, fiecare dintre membrii formației povestește despre „inspirații personale și despre procesul creativ ce a condus la album”.

Cel de-al zecelea disc de studio semnat Foo Fighters, „Medicine At Midnight”, a apărut pe piață la data de 5 februarie.

Foto: Instagram, Foo Fighters